Køb af killing

Køb af killing

Vi har lejlighedsvis killinger til salg. Man er altid velkommen til at kontakte os hvis man er interesseret i en killing fra Shadowpaw eller vil høre hvornår der er killinger til salg.


Det anbefales man henvender sig via mail (shadowpaw@live.dk) og fortæller os lidt om sig selv og de erfaringer man har med katte. Det er også en god idé at gøre sig nogle tanker om hvad det er for en type killing, man kunne tænke sig.

Som udgangspunkt er folk velkomne til at komme forbi på et uforpligtende visit og møde os og vores katte. Vi henstiller dog til at man IKKE tager ud og besøger andre katteopdræt lige inden man kigger forbi her! Når vi har killinger er disse sårbare over for infektioner og besøgende kan let komme til at slæbe vira, bakterier eller parasitter med (på tøj og sko) fra et sted til et andet. Af samme årsag tager vi heller ikke på udstillinger når vi har små killinger.

Vi har et stort ønske om at matche den rette killing til den rette køber, da det ligger os meget på sinde at killingen og dens nye ejer bliver glade for hinanden og får glæde af hinanden mange år frem.

Ved køb af en killing fra Shadowpaw gælder:
    


Killingen er minimum 14 uger gammel og
Har fået ormekur
Har fået basisvaccination ved 8 og 12 uger (Purevax RCP)
Er blevet undersøgt af en dyrlæge og er fundet sund og rask og fri for ektoparasitter.

Er blevet chippet og registreret i Dansk Katteregister
Har fået lavet sundhedsbog (pas hvis til opdræt)
Har en FIFe stamtavle
Har en købskontrakt

Desuden medfølger en killingepakke med foder til den første uges tid og lidt legetøj.

En killing solgt til kæl vil være kastreret/steriliseret inden den flytter hjemmefra.

Killinger til opdræt sælges kun til registreret opdrættere.
   
   

Vi sælger generelt ikke katte/killinger som skal være fritgående. At katten ikke må være fritgående er ikke det samme som at den ikke må komme ud. Hvis man har en kattesikret have, en løbegård eller lærer katten at komme ud i sele, er det fint.

Som udgangspunkt har man pligt til at holde sine dyr på egen matrikel. Dette gælder også for katte. Ikke alle synes ens kat er lige så gudeskøn som man selv synes og man bør respektere folk ikke vil have ens kat rendende i deres have.

Vi lægger vægt på at lave sunde, søde, sociale og racetypiske skovkatte.


Vi forbeholder os ret til at afvise købere uden grund.    


   

christine 30.07.2010 10:11

Dejligt at I tager det alvorligt og tænker på kattenes ve og vel.

| Svar

Nyeste kommentarer

05.04 | 15:26

Så vil jeg anbefale du kigger på en hjemmeside for siam/orienaler i stedet for på en med Norsk skovkat.
Mvh Charlotte

05.04 | 15:23

Jeg er interesseret i en voksen siameser/orientaler. Vi er pensionister og bor i dejlige grønne omgivelser og har haft orientaler i over 30 år.

24.03 | 16:30

Hej Annette
Send os en mail på shadowpaw@live.dk

mvh
Charlotte

24.03 | 11:45

Hej Charlotte og Martin. Vil blot høre om Indy fortsat er til salg og om I ønsker at sælge ham alene som kælekat. Vi kan tilbyde ham hus og have, roligt liv.